SE produkt

Toshiba Signatur – varmepumpen som kan endre farge for å passe inn i interiøret

– Mange har kviet seg for å kjøpe varmepumpe nettopp på grunn av utseendet, eller har forsøkt å gjemme den bort så godt det lar seg gjøre. Det trenger man heldigvis ikke lenger å tenke på.

Toshiba Signatur – Varmepumpen som spiller på lag med din personlighet.

Nå finnes endelig en varmepumpe som både er utviklet for norske forhold og er prisbelønnet for designet

En varmepumpe kan være den perfekte løsningen for dem som ønsker et godt inneklima og riktig temperatur året rundt. Uansett om det er kaldt eller varmt ute, er det behagelig å kunne trekke seg tilbake til et hus som alltid holder idealtemperaturen.

Stadig flere ønsker seg en varmepumpe som passer til interiøret i hjemmet. Men til nå har det vært magert med modeller som ivaretar både design og ytelse. Forhandler Per Ole Egset i Egset Ventilasjon, avd. Ålesund har tidligere møtt flere frustrerte kunder.

– Mange har kviet seg for å kjøpe varmepumpe nettopp på grunn av utseendet, eller har forsøkt å gjemme den bort så godt det lar seg gjøre. Det trenger man heldigvis ikke lenger å tenke på. Tvert imot.

Nå er det kommet en nyutviklet modell som er laget for det tøffe nordiske klimaet, og som kan tilpasses helt etter personlig stil og smak. Nykommeren ble nylig prisbelønnet med iF Design Award 2021.

 

Toshiba Signatur

  • En helt nyutviklet luft-luft varmepumpemodell, konstruert for det nordiske klimaet.
  • Varmepumpen har energiklasse A+++, høy avgitt varmeeffekt på kalde vinterdager og en rekke smarte funksjoner.
  • Modellen kommer i to størrelser, 25 og 35. De ulike størrelsene er identiske i mål og utforming, men 35-størrelsen gir mer varme for boliger med større energibehov.
  • Innedelen har et stilig design hvor tanken er at den skal være en naturlig del av veggen. Modellen kommer med utskiftbare fronter i mange lekre farger som gjør det mulig å skape sin egen personlige stil.
  • Toshiba Signatur ble hedret med iF Design Award 2021.

En unik designvinner

Toshiba Signatur er den første varmepumpen fra Toshiba med utskiftbare fronter i tekstil. Frontene finnes i mange lekre farger. Males veggen eller at man bytter ut sofaen, skiftes tekstiltrekket enkelt til ønsket farge i løpet av få minutter.

– Tanken bak Toshiba Signatur er at den skal være en naturlig del av veggen. Designerne har gitt den en slank form med avrunding på begge sider for å oppnå denne visuelle effekten. Dette er også en meget stillegående varmepumpe med høy varmeeffekt og en rekke smarte funksjoner, sier Joachim Kobbeltvedt, produktsjef i Toshiba Norge.

ABK-Qviller er en ledende leverandør av varme- og kjøleprodukter og leverer produkter til et bredt forhandlernettverk over hele Norge. Sammen med Toshiba, har ABK-Qviller vært med på å utvikle produkter som er spesielt tilpasset det barske og nordiske klimaet i Norge.

Disse modellene har egenskaper som bidrar til at varmepumpen avgir mye varme når det er kaldt ute, og sørger for problemfri drift under selv de tøffeste forhold, forklarer Kobbeltvedt.

9 av 10 varmepumper solgt i Norge er en luft-luft varmepumpe, dette fordi den egner seg godt i de fleste hjem.

Med appen styres varmpepumpen fra hvor som helst. I tillegg er det mulig med smart stemmestyring som støtter Google Home Assistant eller Amazon Alexa.

Mange praktiske finesser

Innebygget wifi gjør at varmepumpen kan styres fra mobiltelefonen med Toshiba-appen. Her kan innstillinger endres, innetemperaturen overvåkes og status på varmepumpen sjekkes. I tillegg kan man få varsel om driftsforstyrrelser.

Modellen har også energiovervåkning, slik at man kan se hvor mye energi som går med til forbruk, helt ned på timebasis. Smart stemmestyring som støtter Google Home Assistant, eller Amazon Alexa, gjør det mulig å gi kommandoer til varmepumpen.

Toshiba Signatur er første modell med OTA(over the air)-oppdateringer. Slik kan viktige oppdateringer sendes ut via wifi-nettverket til varmepumpen – uten å involvere en installatør.

SE produkt
mklima.no benytter seg av informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en bedre opplevelse. Ved å fortsette å bruke siden, aksepterer du bruken av dette.