Multiklima AS

Våre installatører gjennomgår en krevende utvelgelsesprosess. Vi stiller krav til en rekke kompetansebevis, HMS fokus og god kundeservice. Med våre montører er du sikret en kvalitetsinstallasjon.

Hos oss møter du kun F-gass sertifiserte montører.

Geir Beheim

Daglig leder

Vår daglige leder Geir har jobbet i bransjen siden 2019 og er nyutdannet varmepumpemontør. Han er en erfaren og tålmodig rådgiver som alltid leter etter løsningen han selv ville hatt.

Joakim Olsen Holth

Service leder

Vår serviceleder har jobbet som varmepumpemontør siden 2017. Han har svennebrev som tømrer og er en stor resurs på det bygg tekniske. At Joakim er utdannet håndverker synes i hans arbeid.

Rune Beheim

Varmepumpemontør

Rune har jobbet som varmepumpemontør siden 2018. Han er like effektiv som han er nøye, og en triveligere montør finnes knapt.

Kjetil Heen

Varmepumpemontør

Kjetil har svennebrev som tømrer og gjorde seg bemerket som en fremdragende håndverker frem til han startet hos oss våren 2023.

Noe vi kan hjelpe deg med?

Vi forstår at ord og uttrykk kan være forvirrende eller valget av modell kan være vanskelig. Ta kontakt med oss så hjelper vi deg mer enn gjerne. En gratis befaring kan være med på å avdekke dine behov, så vi finner helt riktig modell til ditt bruk.

Kontakt oss